Mainos­teippauk­set

Mainosteippaus on erinomainen ja joustava tapa tuoda esiin yrityksen ilmettä ja imagoa. Teippaaminen on monenlaiseen kohteeseen ja tarpeeseen hyvä vaihtoehto, sillä erilaisia mainosteippauksia voidaan toteuttaa monipuolisesti vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeita.

Yleisin käyttökohde mainosteippaukselle ovat näyteikkunat, julkisivut ja ajoneuvot, mutta teippauksia voidaan hyödyntää myös monilla muilla tavoilla.

Ammattilaisemme teippaavat myös haastavat kohteet ja pinnat.

Jos epäröit mainosteippauksen soveltumista kohteeseesi, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle asiantuntijan näkemyksen ja autamme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Apuna alusta loppuun

Autamme mielellämme asiakkaita mainosteippauksen hankinnassa alusta loppuun. Meiltä löytyvät laadukkaiden materiaalien lisäksi suunnittelu- ja asennuspalvelut, jolloin koko projekti saadaan hoidettua mahdollisimman sujuvasti ilman turhia välikäsiä.

Asennuksissa noudatamme aina suurta tarkkuutta ja huomioimme vallitsevat olosuhteet, jotta teippaus saadaan kerralla kuntoon.

Asennamme mainosteippauksia kaikenlaisiin kohteisiin Koillismaan alueella.

Mainosteippaus ei katso kokoa

Vaikka mainosteippauksista tulevat usein ensimmäisenä mieleen suuret, näyteikkunoita ja seinäpintoja peittävät kokonaisuudet, voidaan mainosteippausta hyödyntää myös paljon pienemmässä mittakaavassa. Vain mielikuvitus asettaa rajoja mainosteippausten mahdollisuuksille!

Tyypillisimpiä kohteita mainosteippauksille ovat mm.

  • Ikkunateipit ja -teippaukset, logot ja tekstit
  • Lattiateipit ja -tarrat
  • Porrashuoneistojen ilmoitustaulut, ulkotilojen opasteet ym.
  • Pientarrat, numero- ja kirjaintarrat, turvallisuustarrat, huoltotarrat, yritystarrat ja tunnistetarrat
  • Autojen teippaukset

Myös “hiekkapuhalluskalvoja” ja eri sävyisiä peilikalvoja voidaan hyödyntää mainosteippauksissa sekä kiinteistöjen näkösuojana.

Kysy lisää tai pyydä tarjous teippauksesta!

Mainospalvelu Kolibri

Ota yhteyttä

Mainos Kolibri
Nuottatie 1, Werstas
93600 Kuusamo
040 732 6688
toimisto@mainoskolibri.fi

© Mainos Kolibri | Web Mainostoimisto Davas